Apper til ditt smart hjem

Når du setter opp ditt smart hjem, kan det være lurt å ta hensyn til hvilken app produktet styres med. Hous har gjort dette enkelt for deg.

Beste praksis

La oss si du allerede har smart pærer som funker med Apple Homekit eller Samsung SmartThings, og du ser på smart stikkontakter. Hvis du velger å kjøpe en stikkontakt som funker med appen du allerede bruker, kan du holde all styring, både lys og strøm, innenfor samme app. Det vil gjøre opplevelsen enklere og mer praktisk.

Descriptive alt text for the image

Ikke essensielt

Det er ikke krise om produktet ikke funker med appen du bruker. Mange produkter kommer med en egen app for å gi flere funksjoner og mer personlig tilpasning til brukeren. Ofte trenger man ikke å besøke denne appen mer en noen få ganger, for å sette opp produktet og gjøre ønskede endringer.

Vi hjelper deg

Hvis du lurer på hvilke apper produktet funker med kan du enkelt sjekke dette med Hous. Hvis produktet kan kobles med en app vil du finne en knapp på produktsiden som sier "Se kompatible apper". Her får du en oversikt over appene du kan koble produktet til.

Descriptive alt text for the image