Smart hjem for alle

Hous AS er et norsk selskap med formål om å gjøre fordelene med et smartere hjem tilgjengelig til alle som ønsker å oppleve et tryggere, grønnere og mer økonomisk hjem.

Vår tilnærming til

smart hjem

Med dagens teknologi har alle mulighet til å oppleve store fordeler i hjemmet, men det kan bli både forvirrende og dyrt. 


Vi har derfor spesialisert oss på å tilby smart hjem produkter som er enkle og intuitive å bruke for husstanden. Dette kombinerer vi med å tilby lettlest informasjon som vil gi et enkelt bilde på hvordan man bruker produktene.

Hjelp til kunden

Sammen med brukervennlige produkter ønsker vi også å tilby god hjelp på nettsiden.


Gjennom våre artikler finner du guider, forklaringer og sammenligninger. Vi legger ut informasjon som hjelper med forståelsen av våre løsninger, og andre relevante temaer.


Vi er også tilgjengelig på chat og e-post for å ta i mot spørsmål og tilbakemelding!

Fokus

circle

Simplisitet

Vi legger innsats i å holde alle deler av opplevelsen brukervennlig. Vi tilbyr enkle forklaringer, samtidig som man får frem nødvendig informasjon. 

done_outline

Nyttige løsninger

Produktene på Hous skal gi merkbare forskjeller innenfor sparing, sikkerhet og miljøvennlighet. 

play_circle

Enkel installasjon og bruk

Alle våre produkter er "plug and play", som vil si at du selv setter opp produktene på minutter. I tillegg skal enhetens funksjon og eventuell app være brukervennlig i bruk.

compare_arrows

Klar kompatabilitet

Produkter som fungerer godt med hverandre er viktig for en god opplevelse med et smartere hjem. Derfor finner man enkle forklaringer på hvilke løsninger produktet fungerer med.

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hører gjerne fra deg!