Hous er en nettbutikk som spesialiserer seg på smart hjem. Alle produktene vi tilbyr er valgt med fokus på brukervennlighet og enkel installasjon, noe som sikrer at våre kunder kan navigere overgangen til et smart hjem med minimal uavhengig av forståelse på teknologi. Vi er dedikert til å tilby løsninger som forenkler hverdagen, og gir trygghet for at hvert produkt kjøpt gjennom Hous vil bidra til å skape ditt smart hjem akkurat som du vil.
Tidligere har smart hjem blitt kategorisert som et hus med avanserte teknologiske ferdigheter, vi ønsker å gjøre det mulig for alle å skape et smart hjem helt selv. Dette holder det billig og enkelt å skape akkurat det smart hjemmet man ønsker seg.
Det er mange fordeler både knyttet til en enklere hverdag, miljøvennlighet og oppgradering av hjemmet. Fordelene til ditt smart hjem velger du selv basert på hvilke produkter du ønsker å ha. Sikkerhetsprodukter vil hjelpe deg holde huset sikkert ved å overvåke med alt tilgjengelig fra mobilen, strømprodukter vil hjelpe deg overvåke, styre og spare strøm, det finnes mange muligheter med et smart hjem.
Oppsett av konto er veldig enkelt. Trykk på person-ikonet på menyen (for mobil) eller på "Registrer", også på menyen (for PC), og opprett en bruker herfra.
Om du har glemt passordet ditt, eller vil bytte det for en annen grunn, kan dette enkelt gjøres der du logger deg inn. For PC trykker du på "Logg inn / Registrer" på toppen av siden, og for mobil trykker du på person-ikonet i øvre høyre hjørne. Herfra trykker du på "Glemt passord". Du vil få en e-post for å sikre at det er du som passordet, og dermed kan du endre det til passordet du ønsker.