Automatiser hele hjemmet med Shelly

13. juni 2023
Shelly Plugg S Plus fra Hous

Enkel integrering i ett system

Shelly har virkelig knekt en kode for å finne balansen mellom høy brukervennlighet for deres produkter, samtidig som produktene gir mulighet for kompliserte smart hjem oppgaver om det er ønskelig. 


Disse enhetene trenger ingen ekstra hub, og kan lett kobles til det eksisterende WiFi-nettverket ditt. Dette gjør at Shelly produktene er godt integrerbare med de andre produktene vi tilbyr i Hous.


Du kan håndtere Shelly-enhetene med Shelly Cloud-appen, eller ved hjelp av de mye brukte assistentene Google Home og Amazon Alexa. Shelly kan også kombineres med Apple Homekit, Samsung Smartthings, Homey og flere andre kjente apper.


Hva Shelly kan gjøre

Individuelt har produktene mange nyttige funksjoner som hjelper deg med å styre smart hjemmet ditt. Overvåkning av strømbruk, temperatur og luftkvalitet er eksempler på dette. 


For å virkelig utnytte potensialet til Shelly så er det sammenkoblingen mellom produktene som gjør at du kan skape et komplett smart hjem. 


Med Shelly luftmåler får du en god oversikt hvordan luften i rommet er sammen med temperaturmåling mm. Kobler du denne opp med Shelly Varmeovn Termostat kan du presist bestemme hvor mye varmeovnen din skal stå på, basert på hva romtemperaturen er, som både sparer strøm og automatiserer oppvarmingen. 


Hvis dette er koblet opp mot en Shelly sensor i rommet vil oppvarmingen kun skje dersom noen er hjemme. Da slipper du å manuelt skru av og på funksjonene til apparatene, det monitoreres heller av Shelly sin sensor. Hvis du derfra ønsker å sette på varme før du kommer hjem, kan dette enkelt planlegges i appen, hvor du også kan sette opp rutiner.


Dette er et av de mange eksemplene av de unike mulighetene man kan skape med Shelly sine apparater, spesielt hvis de er koblet opp mot hverandre. 


Dette gjør at du kan sette opp ditt eget smart hjem uten avansert installasjon eller dyr ekstern hjelp. Et do-it-yourself prosjekt!

Gjør hjemmet smart

Shelly Luftmåler Pluss fra Hous

Med Shelly har du en god balanse mellom kvalitet, brukervennlighet, muligheter og rimelig pris. Disse produktene er laget med et mål om å levere solide løsninger som gir valuta for pengene.


Enten du er på jakt etter smarte brytere, plugger, pærer eller sensorer, vil du finne et omfattende utvalg av Shelly produkter som møter dine behov.

Få gratis frakt på din første bestilling!

Ved å melde deg opp til nyhetsbrevet får du også ekslusive rabatter og nyheter.

Andre innlegg