TowNew T-serien: Søppeljobben har blitt automatisert

20. juli 2022
Bilde av stue
TowNew sin prisvinnende T-serie med søppelbøtter gjorde om noe så kjedelig som søppelet til en hygienisk og enkel opplevelse, alt med søppelet har blitt gjort om til et touch.

Hva gjør den?

Det er ikke uten grunn at TowNew har fått oppmerksomhet for sine søppelbøtter, de har gjort jobben utrolig enkel. Under finner du en oversikt over hvordan TowNew bøttene løser forksjellige problemer.

Søppelet byttes automatisk
Når søppelbøtten er full holder du på touch-knappen i 3 sekunder. Da vil søppelbøttene sette igang med å knyte søppelet for deg. Etter kort tid løfter den lokket (ved T1 og T3 modellen) og søppelposen er klar til å tas opp. Etter du har tatt ut den tett knyttede posen lukker den lokket, og legger ut en ny pose, også automatisk.
Når bøtten er overfylt
Om søppelet blir overfylt så er ikke dette et problem heller. Den gjenkjenner dette automatisk, og løfter lokket på en måte som hoper med seg alt søppel, og deretter knytter den posen som vanlig.
Lukt
Et problem med mange søppelbøtter som har lokk er at lukten bygger seg opp inne i bøtten. Dette har TowNew taklet ved å ha et veldig lite mellomrom mellom lokket og bøtten. Dette åpner for friskere luft inne i søppelbøtten, men akkurat lite nok til at man ikke lukter det utenfor søppelbøtten. Dermed finner TowNew en fin balanse mellom lukt inni og utenpå søppelbøtten.
Vann og fuktighet
Om søppelet blir overfylt så er ikke dette et problem heller. Den gjenkjenner dette automatisk, og løfter lokket på en måte som hoper med seg alt søppel, og deretter knytter den posen som vanlig.
Poser

TowNew søppelposene blir knyttet såpass bra at de blir helt vanntett. Dermed lekker det ikke noe ekkelt ut fra søppla.

Posene er ikke helt svarte, de er gjennomsiktige nok til at de er lovlige i Norge. Posene kommer i refill ringer som inneholder 25 poser per ring. 

Bakteriefritt søppel, bakteriefritt hus

Det er ikke overaskende at søpla er en av de mest bakteriefylte plassene i huset. Er man uheldig kommer man borti gammelt søppel, eller så renner det kanskje fra posen når man skal ta det ut. Bakteriene har flere måter å finne veien sin ut på, men med TowNew søppelbøttene blir det en mye vanskeligere jobb å komme i kontakt med resten av huset.


Dette er fordi man aldri risikrerer å være i kontakt med innholdet i søppelet. All kontakt som skal gjøres i prosessen skjer ved touch-knappen, utenfor søppelet. Og når søppelposen er klar til å plukkes opp er den så tett at ikke engang vann kommer gjennom. Derfor kan du være sikkert på at alt annet som er i posen holder seg innenfor posen.

TowNew T1 vs T3 vs Air

TowNew T1

TowNew T1

✔️ Kapasitet: 15.5 L

✔️ Automatisk lokk: Ja

✔️ Vanntett?: IPX3

✔️ Overbelastet modus: Ja

❌ Størrelse: L 34cm x B 31cm x H 40cm

✔️ Luktdempende lokkdesign: Ja


Sjekk ut TowNew T1

TowNew T3 søppelbøtte

TowNew T3

❌  Kapasitet: 13L

✔️ Automatisk lokk: Ja

✔️ Vanntett?: IPX4

✔️ Overbelastet modus: Ja

✔️ Størrelse: L 36cm x B 20cm x H 38cm (tynn)

✔️ Luktdempende lokkdesign: Ja


Sjekk ut TowNew T3

TowNew Air

TowNew Air

✔️ Kapasitet: 13.5L

❌ Automatisk lokk: Nei

✔️ Vanntett: IPX4

❌Overbelastet modus: Nei

✔️Størrelse: L 34cm x B 35cm x H 42cm (liten)

❌ Luktdempende lokkdesign: Nei


Sjekk ut TowNew Air

Andre innlegg