Smarthus med Hous

Hous ble etablert i 2021 med et mål om gi det et oversiktlig og enkelt tilbud av smart hjem løsninger. Å finne ut hvilke smarthjem-produkter som fungerer sammen og holde styr på kompatible apper kan være en krevende oppgave. Hous er her for å gjøre det enklere for deg.

Vi tilbyr nøye utvalgte produkter som er enkle å installere og bruke, slik at du kan skape et smart hjem uten behov for profesjonell hjelp. Dette gjør våre løsninger både praktiske og kostnadseffektive sammenlignet med alternativer som krever dyr installasjon.For å gjøre det enda enklere, tilbyr Hous totalløsninger med skreddersydde pakker. Disse pakkene gir deg et helhetlig og funksjonelt smarthjem, hvor alle produktene samarbeider sømløst gjennom en felles app.

Vårt fokus:

Enkel installasjon

Alle produkter som blir tatt inn blir nøye vurdert basert på hvor enkelt produktet kan installeres. Våre kunder kan derfor være sikker på at de kan bygge smart hjemmet sitt uten avansert kunnskap om produktene.

Click & Grow

Etter å ha lest en NASA-rapport om dyrking av planter i verdensrommet, ble Mattias Lepp inspirert til å utvikle den første innendørshagen noensinne som tok vare på planter automatisk. Etter å ha jobbet med universiteter over hele verden for å finjustere teknologien, ble konseptet Click & Grow Smart Garden født.

Sensibo

En tredjedel av verdens energi brukes på oppvarming og nedkjøling av innendørs rom. Dette bidrar til CO2-utslipp, klimaendringer og dårlig luftkvalitet. Dette er hva Sensibo er drevet av, å lage produkter som skal kontrollere inneklimaet i hjem, spare energi og holde familier frisk. "Sammen kan vi påvirke planetens klima".

Ecovacs

Lenge før "Smart Home"-konseptet ble fasjonabelt var ECOVACS Robotics allerede i forkant av innovasjon innen smarthusrobotikk, og utforsket nye måter for roboter å forvandle huseiers liv. ECOVACS mer enn 24 års arbeid innen tjenesterobotikk har sett selskapet forvandlet fra en visjonær oppstart til et globalt selskap med en misjon for robotikk for alle.

ECOVACS-robotikk er designet for å endre måten folk bor og jobber på, og brukes nå i over 145 land og regioner rundt om i verden.

Netatmo

Grunnlagt i 2011, Netatmo er en av verdens ledende utviklere og produsenter innenfor smart hjem. Produkter de har utviklet rangerer fra ulike sikkerhetskameraer, personlige værsensorer og en Internett-tilkoblet røykvarsler.


Få enda flere fordeler i Hous, gjennom kundeklubben vår Hous Club.
Her får du tidlig tilgang på nye produkter, ekslusive tilbud og unikt innhold.