Hvilken smartplug bør du velge?

Oppdatert 14. november 2023

Med utviklingen av smarte hjem i Norge, har vi sett en rekke innovative produkter som tilbyr betydelige fordeler gjennom automatiseringsprosesser. En av de mest kostnadseffektive og enkleste måtene å begynne å automatisere hjemmet ditt på, er gjennom bruk av smartplugger


Disse enhetene gir enkelhet i å bestemme når elektroniske apparater skal slås av eller på og overvåkning av strømbruk, noe som fører til bedre energieffektivitet og praktisk fjernkontroll av hjemmet. I motsetning til andre smarthjem produkter som kan ha omfattende og kostbare installasjonsprosesser, er smartplugger en inngangsport til et enklere smarthjem. 


Vi har samlet de ledende smartpluggene på markedet og vil presentere forskjellene mellom dem for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt smarthjem.

This product has no images.
This product has no images.

Deltaco: De viktigste funksjonene til en god pris

Deltaco smartpluggene er beviset på at rimelige smartplugger ikke trenger å virke billige. Med produktene følger det med en 5-års garanti, som et stempel på at produktene er av kvalitet.


Markedets enkleste oppsett og bruk

Deltaco serien tilbyr kompakte smartplugger som gir en god og enkel brukeropplevelse til en veldig god pris. Dette gjelder alle pluggene, mens hvis du derimot ønsker strømmåling med pluggen så er Deltaco SH-P02E veien å gå. Den kommer også med en ekstra utgang, altså en 2-i-1 stikkontakt. I denne modellen med flere stikkontakter kan du styre hvert enkelt støpsel individuelt som om det skulle være en egen, separat plugg.


Oppsettet av Deltaco pluggene er så enkelt som man kan få det. Fra du trykker på knappene på pluggene til appen Deltaco Smart Home oppdager dem og legger dem inn i appen din går det knapt noen par sekunder. Pluggene følger altså med knapper, så du kan aktivere de manuelt også.


Deltaco appen

Deltaco Smart Home appen er så oversiktlig som man får det, og har dessuten flere og bedre avanserte muligheter enn mange andre plugger, eksempelvis strømmåleren, som viser historikk over forbruket visuelt. Dermed kan du se når på dagen du brukte mest strøm, eller hvilke dager du brukte mest strøm, nøyaktig hvor mange kWh du faktisk bruker.


Selv om de ikke tilbyr integrasjon med tredjepartssystemer som Google Home eller Homey, gir Deltaco smartplugger en enkel installasjon og styring gjennom Deltaco Smart Home-appen.


Deltaco SH-P01 fikk en 8.5/10 rating av Tek.no, mens SH-P02E modellen fikk en 8/10 rating.


Sjekk ut hele Deltaco kolleksjonen.

kr
129
 
kr
kr
219
 
kr
kr
139
 
kr
kr
199
 
kr
kr
139
 
kr
kr
129
 
kr
kr
219
 
kr
kr
199
 
kr

Satechi: Design møter funksjon

Neste på listen vår er den amerikanske produsenten, Satechi, en ledende aktør innen utvikling av innovative produkter designet for å forbedre vår digitale livsstil.


Selskapet har rykte på seg for å lage kvalitetsprodukter med et minimalistisk og elegant design, noe som også reflekteres i deres smartpluggeer.


Design

Satechi har både enkel- og dobbelutgang smartplugger, som skiller seg ut med et effektivt og rent design. Det distinkte designet hindrer ikke tilgangen til nærliggende stikkontakter, noe som gjør dem ekstra brukervennlige.


Funksjon

Pluggene benytter seg av Wi-Fi-protokoll, som gjør at man slipper en smarthub. Installeringen er enkel gjennom Satechi Home-appen, og enkeltstående eller dobbelt plugger kan styres effektivt og integreres smidig med Apple HomeKit.


Satechi-pluggene gir deg muligheten til å opprette tidsbestemte rutiner for hjemme-elektronikk, samt overvåke energibruk i sanntid. Dette gir ekstra kontroll over hjemmets energiforbruk, og bidrar til kostnadsbesparelser over tid.

kr
459
 
kr
kr
649
 
kr
kr
459
 
kr
kr
649
 
kr

Woox: Enkel og funksjonell

Woox er et bra tilbud på markedet for sine pålitelige, innovative og brukervennlige smartenheter som bidrar til å forvandle hjem til moderne, teknologisk integrerte miljøer.


Woox sine smartplugger er ingen unntak fra selskapets engasjement for kvalitet og brukervennlighet. Woox er det perfekte alternativet for de som ønsker et enkelt alternativ som også er integrerbart med smartenheter for andre deler av huset.


Disse smartpluggene utnytter Wi-Fi-teknologi, noe som betyr at du ikke trenger en separat smarthub for å sette dem i bruk. Du kan enkelt kontrollere og styre Woox-pluggene via deres dedikerte app, noe som gir deg full kontroll over enhetene dine hjemme, uansett hvor du er.


Som de andre smartpluggene vi har diskutert, gir Woox-pluggene deg også muligheten til å sette opp tidsplaner for å automatisere elektronikk i hjemmet ditt, og de lar deg overvåke energiforbruket i sanntid. Dette gir deg en ekstra dimensjon av bekvemmelighet og energistyring, og kan bidra til betydelige strømbesparelser over tid.


Sjekk ut hele Woox kolleksjonen.

This product has no images.
This product has no images.
This product has no images.
This product has no images.
This product has no images.
This product has no images.

Få gratis frakt på din smartplugg!

Ved å melde deg opp til nyhetsbrevet får du også ekslusive rabatter og nyheter.

Kjøp Smartpluggene:

kr
219
 
kr
kr
139
 
kr
kr
459
 
kr
kr
649
 
kr
kr
129
 
kr

Andre innlegg