Orbit: Enkel sporing av eiendelene dine

Oppdatert 2. desember 2021

Den beste måten å spore dine enheter

Har du noen gang ønsket at tingene dine kunne 'ringe hjem' når de går seg vill, eller enda verre, har blir tatt? Med Orbit, er det akkurat det de kan.


Orbit lar deg sette en sporer sammen med gjenstandene dine. Du kan overvåke gjenstandene dine fra enten Orbit-appen eller Apple FindMy, rett fra telefonen din. Det gir en brukervennlig og trygg måte å holde orden på eiendelene dine, alt fra lommeboken og mobilen til sykkelen din.


Samlingen av sporingsenheter til Orbit er laget for å passe alle dine eiendeler. Sporingskortet, ikke større enn et kredittkort, er designet for å gli sømløst inn i lommeboken og mobildekselet, uten å legge til ekstra bulk eller vekt. Orbit Protect og Orbit Stick-on er laget for å passe ned i sekken, vesken eller hvor enn du måtte ønske å plassere dem, og Orbit Key kan festes til alle nøklene dine.


Du har kanskje fått med deg hvor svake sykkellåser kan være også? Orbit har tatt dette til etterretning. Deres nyhet, Orbit X Velo, lar deg feste en tracker på sykkelen din. Den monteres enkelt, men stramt på sykkelen så den sitter på uansett terreng, og gir deg den tryggheten du trenger når sykkelen din står ute.


Å håndtere Orbit-enhetene er en enkel og intuitiv prosess. Enten du velger å bruke Orbit appen eller Apple FindMy (begge er gratis), har du en brukervennlig app som gir deg oversikt over eiendelene dine fra mobilen. 

Pass på sykkelen fra mobilen

Du har kanskje fått med deg hvor enkelt det kan være å bryte opp en sykkellås. Sykler er dyre og enkle å ta, derfor er de et populært mål for tyver.


Med Orbit X Velo kan du spore sykkelen hvis låsen skulle bli brutt opp, eller hvis du har glemt hvor den ble lagt.

Sporing for mobil og lommebok

Å miste mobilen eller lommeboken skjer fort, og er ikke lett å finne igjen når det først har skjedd. Orbit Sporingskortet er ikke tykkere enn et kredittkort og passer perfekt inn i mobildekselet, lommeboken eller andre eiendeler med plass til et kort.


Å kunne spore disse enhetene sparer deg for mye leting og en dyr erstatning.

Spor baggasjen i utlandet

Orbit Protect er perfekt for å legge i bagasjen og spore eiendelene dine som fort kan komme på avveie når man er på reise, enten det er fordi man har glemt bagasjen eller fordi den har blitt tatt. 


Fra mobilen kan du følge med på om bagasjen ligger igjen på hotellet, flyplassen, en taxi eller et annet ukjent sted.

Aldri mist nøklene igjen

Med Orbit Key kan du feste en sporingsenhet til alle nøklene dine. Den er tynn nok til å passe i lommen, og festes enkelt på nøkkelringen.


Finn med en gang ut om nøklene ligger igjen på jobb, i bilen, parken og mer.

Kjøp Orbit Sporingsenheter:

Please choose collection to show products from sidebar.

Få gratis frakt på din smartplugg!

Ved å melde deg opp til nyhetsbrevet får du også ekslusive rabatter og nyheter.

Andre innlegg